Brezplačna e-revija

Danes je izšla prva številka brezplačne digitalne revije Ustvarjalne roke, ki je polna idej za ustvarjanje in obdarovanje, namenjena pa je vam – ljubiteljem ročnih del in ustvarjalnosti. S predstavitvami podpira ustvarjalce v umetniškem delovanju in ustvarja zavedanje, da imamo v Sloveniji pestro ponudbo ročnih del, z ustvarjalnimi postopki pa spodbuja ustvarjalnost pri ljudeh in hkrati poskuša dvigniti raven spoštovanja do unikatnih izdelkov.

Začnite s posladkom

V jesenski izdaji je izpostavljen nakit iz polimernih mas kar enajstih slovenskih ustvarjalk, za sladkosnede pa so v sliki in besedi predstavljene dobrote, ki jih pripravljajo slovenske roke.

Naredi sam

S pomočjo navodil za izdelavo domačih kokosovih kopalnih kroglic, hranilnika za otroke, kvačkane igračke za mačko in reciklirane ogrlice iz odslužene plastenke, se lahko ustvarjanja lotite kar doma.

Občudujte

Naj vas navduši izbor lesenih izdelkov za dom in zgodba o uspehu dveh arhitektov, ki les vključujeta v moderni dizajn.

Od tradicije do trendov

Zaradi spoštovanja tradicionalnih obrti je delček revije namenjen predstavitvi umetnega kovaštva, predstavljen pa je tudi ustvarjalni trend skozi postopek šivanja broške v tehniki soutache.

Ideje za obdarovanje

Dodano vrednost v reviji predstavlja še vodič daril v obliki nabora izdelkov, ki so nastali izključno v Sloveniji.

Digitalna revija Ustvarjalne roke je brezplačno na voljo na povezavi: ustvarjalneroke.si/e-revija

Metka Pravst, po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka, ki vas vabi v svet brezmejne domišljije in navihane kreativnosti na www.metibeti.com in na Facebook stran MetiBeti unikati. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.

Comments are closed.