Knjiga: Kvačkanje

Knjiga: Kvačkanje

Kvačkanje – Tako preprosto je knjiga avtorice Lydie Tresselt, ki na enostaven način približa znanje kvačkanja vsakemu posamezniku in ga korak za korakom vodi do umetnine! Knjiga, ki je izšla v zbirki ustvarjalnih knjižic Tako preprosto, je kot tečaj kvačkanja, preko katere se lahko na raznolikih izdelkih naučite vseh pomembnih osnovnih tehnik, pred tem pa se tudi seznanite z najpomembnejšimi informacijami o kvačkah, različnih vrstah preje in drugih uporabnih pripomočkih.

Z njeno pomočjo je kvačkanje zares preprosto, saj so vse pomembne tehnike ilustrirane in obrazložene korak za korakom – v besedi in sliki, z njihovo pomočjo pa se lahko lotite izdelave šestnajstih izvirnih in očarljivih kvačkanih projektov, ki so opremljeni s preprostimi navodili in koristnimi nasveti – vse to je zbrano na enem mestu v knjižici, ki jo priporočamo za jesenske in zimske dni.

Iz zbirke ustvarjalnih knjižic Tako preprosto smo že predstavili knjigo Šivanje torb.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Metka Pravst, po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka, ki vas vabi v svet brezmejne domišljije in navihane kreativnosti na www.metibeti.com in na Facebook stran MetiBeti unikati. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.

Comments are closed.