Knjiga: Šivanje

Knjiga: Šivanje

Knjiga Šivanje iz zbirke knjižic Tako preprosto, ki so izšle pri Mladinski knjigi, je še ena knjiga za ljubitelje ustvarjanja. Z njeno pomočjo si boste lahko sami sešili vsestransko torbo, okrasno prevleko za blazino ali pa šal ovratnik, večnamensko košaro, toaletno torbico … Skupaj enajst preprostih izdelkov, za katere boste natančen kroj našli in sneli iz posebne spletne povezave.

Knjižica je na 64 straneh zasnovana kot kratek tečaj šivanja, ki vas bo seznanil s šivalnim strojem in najpomembnejšim šivalnim priborom, vrstami blaga, njegovim urezovanjem ter pomembnimi prijemi in osnovnimi tehnikami šivanja, ki jih boste preizkusili v praksi. Tako kot v vseh knjižicah Tako preprosto so tudi v tej knjižici osnovne tehnike v besedi in sliki prikazane korak za korakom.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Metka Pravst, po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka, ki vas vabi v svet brezmejne domišljije in navihane kreativnosti na www.metibeti.com in na Facebook stran MetiBeti unikati. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.

Comments are closed.