LesnaVesna z novim studiem v Kranju

LesnaVesna z novim studiem v Kranju

Arhitekta in oblikovalca Eva Štrukelj in Ignacio Lopez Sola sta v decembru slavila odprtje oblikovalskega studia in prodajne galerije LesnaVesna v starem mestnem jedru Kranja. “Studio sva se odločila odpreti, ker želiva biti bliže najinim strankam,” nam je zaupala Eva in razložila, da sta vso opremo izdelala sama, družbo opremi dela le en Rexov stol.

“Sva v prvi vrsti oblikovalca in arhitekta, torej naju zanimajo novi, širši projekti, projekti po meri. Rada bi postala še bolj prepoznavna v tem smislu, zato sva morala odpreti lasten ‘showroom’. Grobe obdelave tam ne bo, bova pa oblikovala, projektirala in verjetno tudi zaključevala projekte. Verjetno bova organizirala tudi kakšne delavnice na temo lesa,” smo še izvedeli od Eve, ki zaradi dinamike dela vabi tudi zainteresirane ‘coworkerje’ – prostora imata za dva.

LesnaVesna z novim studiem v Kranju

LesnaVesna z novim studiem v Kranju

LesnaVesna z novim studiem v Kranju

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.