Izdelava spletnih trgovin z odlično prodajo

Izdelava spletnih trgovin z odlično prodajo

Spletna trgovina z odlično prodajo je danes ključna za preživetje ustvarjalcev, umetnikov in malih samostojnih podjetnikov. A za odlično prodajo vedno stoji ekipa izkušenih strokovnjakov, ki znajo postaviti delujočo stran in nanjo pripeljati spletni promet!

Spletna trgovina je najboljša naložba takrat, ko izberemo za to usposobljene ljudi, ki so tehnično podkovani in imajo v rokavu natančne napotke glede vsebine in njene optimizacije. Dobro tehnično podkovana stran s primerno oblikovano vsebino, ki sledi zakonitostim SEO optimizacije, je izredno pomembna, če želite, da bodo spletni iskalniki na vašo spletno stran pripeljali potencialne kupce.

Izdelava spletne trgovine

Ekipa Ustvarjalnih rok se vam predstavlja z novo ponudbo na področju izdelave spletnih strani in spletnih trgovin.

V času, ko postaja spletno nakupovanje vse večjega pomena za ustvarjalce, vam izdelamo spletno stran po vaših željah. V naši ponudbi je izdelava različnih spletnih strani:

  • osnovna spletna stran,
  • spletna stran s spletno trgovino,
  • spletna stran s spletno trgovino in blogom,
  • dvojezična spletna stran, spletna trgovina ali blog.

Lahko vam svetujemo, kakšno spletno stran potrebujete za uspešnost vašega posla, saj nam je v interesu, da strankam optimalno pomagamo razviti vse potenciale posla, ki ga opravljajo.

Podpora in svetovanje pri vodenju spletne prodaje

Spletno stran vam izdelamo in nato po potrebi pomagamo pri vodenju spletne trgovine, svetujemo glede vnosov izdelkov, pisanja bloga in SEO optimizacije.

SEO optimizacija strani je povezana s prodajo

Ker je danes izrednega pomena spletna optimizacija (SEO optimizacija za vidnost strani), lahko poskrbimo za različne ravni optimizacije:

  • optimizacija statičnih strani,
  • optimizacija izdelkov v spletni trgovini,
  • optimizacija objav na blogu.

Brezhibno delovanje spletne strani v prihodnje

Za odlično vodenje posla preko spletne trgovine je pomembno, da zagotovite redno tehnično vzdrževanje spletne strani. Z vzdrževanjem se skrbi za varnost, tehnične posodobitve in nadgradnje, ki lahko pripomorejo k še boljši spletni prodaji! Zato vam ponujamo tudi vzdrževanje pri nas izdelane spletne strani, da nemoteno dolgoročno deluje in vam prinaša dobiček ne glede na nepredvidljive situacije. V primeru hekerskega napada, napak na strežniku ali nepredvidljivih dogodkov, vam stran hitro obnovimo, da lahko le-ta nemoteno deluje naprej. Vaš posel pa zaradi tega ne obstane!

Ste pripravljeni, da se pridružite najboljšim na spletu? Pošljite nam sporočilo na elektronski naslov info@ustvarjalneroke.si in nam zaupajte svoje želje za novo spletno stran. Ponudbo, prilagojeno vašemu poslu vam bomo poslali v najkrajšem možnem času.

Pišite nam na info@ustvarjalneroke.si in poslali vam bomo našo ponudbo. Naj vaš ustvarjalni posel zacveti!

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.