E-revija

Revija z idejami za ustvarjanje in obdarovanje, namenjena ljubiteljem ročnih del s spoštovanjem do tradicije in modernih tehnik ustvarjalnosti.

 

#6 zima 2015

Ustvarjamo suho svetlikajoče se olje za telo, škorenj za drobna darila in darilno škatlico iz embalaže ter polstene volnene zvončke. V osrednjo zgodbo postavljamo koščico, osnovo za izdelavo prav posebnega nakita, podrobno pa spoznavamo tudi slikanje s spreji. Nismo spregledali niti zanimivih daril, ki vas bodo rešili iz zagate.

 

#5 jesen 2015

Jesenski navdih iščemo v unikatnih ‘pupah’, igračah naše mladosti in v povezovanju idej različnih umetnikov. Ustvarjamo jesenski svečnik, broško za popestritev jesenske garderobe in škatlice za shranjevanje. Navdušujemo se nad umetniki iz tujine, ustvarjalnimi knjigami in unikatnimi darili s sivko.

 

#4 poletje 2015

Predstavljamo poletno obarvane ustvarjalne tematike – pripravljamo osvežilni tonik za poletne dni, ustvarjamo pisane sadne broške in skrinjico s školjkami, stare okvirje predelujemo v umetnine z morskimi zvezdami, razkrivamo trike okraševanja s sladkorno maso in se pogovarjamo z uspešno ustvarjalko lesenih rib.

 

#3 pomlad 2015

Velikonočnim praznikom v čast predstavljamo slovensko tradicionalno potico v miniaturni obliki in ideje za ustvarjanje venčka v obliki zajčka, recikliranih pirhov, pa tudi bogat nabor velikonočnih daril. Predstavljamo tehniko slikanja na svilo, postopek izdelave cvetoče ogrlice in navodila za ustvarjanje pisanih metuljčkov.

 

#2 zima 2014

Predstavljamo bogat vodič po darilih in namige za izdelavo voščilnic. Ponujamo še zajeten kupček idej za ustvarjanje – balzam za ustnice, silvestrska ogrlica, sladki božiček, okraski za smrečico in zimzelen venček, topli kvačkani škornji in pasji plašček. Občudujemo tradicijo lončarstva in spoznavamo polstenje z iglo, recikliramo z origami tehniko in se povezujemo v čudovite mavrične zgodbe.

 

#1 jesen 2014

Predstavljamo ideje za ustvarjanje in obdarovanje. Občudujemo nakit iz polimernih mas, sladke dobrote za dušo in telo ter lesene izdelke za dom. Spoštujemo tradicijo kovaštva. Smo v trendu z ustvarjalno tehniko soutache.