Oglaševanje

Bi radi, da vam pomagamo pri promociji vašega dela? Predstavite svoje izdelke in storitve na spletni strani Ustvarjalne roke. Za vse informacije nam pišite na info@ustvarjalneroke.si.

Zakaj sodelovati z Ustvarjalnimi rokami?

Ustvarjalne roke so spletni medij, ki deluje hitro in učinkovito. Vsak spletni obiskovalec ima takojšen in brezplačen dostop do zanimivih ustvarjalnih vsebin, ki so za razliko od tiskanih medijev, kjer je aktualnost objave omejena na obdobje prodaje, potencialnim strankam na voljo ves čas.

Cene za sponzorirane objave in oglaševanje na Ustvarjalnih rokah so glede na doseg, ki ga ima ta spletni medij v primerjavi s tiskanimi mediji, zelo nizke. Zakaj? Ker bi se radi približali malim podjetjem z ugodno ponudbo, ki jim bo za majhen finančni vložek, ki si ga lahko privoščijo, ponudila odlično promocijo, ki je po vrhu vsega še časovno neomejena, objave so namreč na voljo obiskovalcem spletne strani od dneva objave naprej.

Pišite nam na info@ustvarjalneroke.si in poslali vam bomo seznam možnih predstavitev na Ustvarjalnih rokah in pripadajoči cenik sponzoriranih objav in oglasov.

Veselimo se sodelovanja z vami!