Življenje je moje

Življenje je moje

Pobarvanke za odrasle niso novost, so pa dokazano učinkovite za sproščanje utesnjenih misli in pripomorejo k boljšemu počutju slehernega posameznika. Prepustite se barvanju in izkoristite potencial te prijetne dejavnosti.

„Si želiš nežne spodbude in motivacije, ob enem pa sprostitev in odklop na kreativen način?“ To vprašanje vam bo zastavila avtorica nove motivacijske pobarvanke za ženske.

Sem tukaj in zdaj – ena od afirmacij iz pobarvanke za ženske.

„Z motivacijsko pobarvanko za ženske Življenje je moje boš skozi 21 sklopov sestavljenih iz pobarvanke z afirmacijo, motivacijskih misli in vaj na igriv in kreativen način izboljšala svojo samopodobo in samozavest. V sebi boš našla spet mir, sočutje in ljubezen, ki si jih ob vsakodnevnih obveznostih in razdajanju skozi čas potisnila bolj v ozadje. Ponovno boš zadihala radostno v sožitju sama s sabo in svojimi bližnjimi. Svojo ženstvenost boš izžarevala na vseh področjih življenja. Ponovno se boš našla in sprejela prav tako, kot si v najboljši verziji sebe,“ nam je zaupala Vesna Jogan, avtorica že druge pobarvanke za odrasle.

Vse je v redu – eno od sporočil avtorice Vesne Jogan.

„Svojo pobarvanko si lahko naročiš na www.vesnajogan.com, kjer si lahko tudi prebereš več o njej. V kolikor si ljubiteljica barvanja in izpolnjenega življenja, se mi lahko pridružiš v Facebook skupini: Pobarvaj si življenje z Vesno.“

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.