Knjiga: Kvačkanje

Knjiga: Kvačkanje

Kvačkanje – Tako preprosto je knjiga avtorice Lydie Tresselt, ki na enostaven način približa znanje kvačkanja vsakemu posamezniku in ga korak za korakom vodi do umetnine! Knjiga, ki je izšla v zbirki ustvarjalnih knjižic Tako preprosto, je kot tečaj kvačkanja, preko katere se lahko na raznolikih izdelkih naučite vseh pomembnih osnovnih tehnik, pred tem pa se tudi seznanite z najpomembnejšimi informacijami o kvačkah, različnih vrstah preje in drugih uporabnih pripomočkih.

Z njeno pomočjo je kvačkanje zares preprosto, saj so vse pomembne tehnike ilustrirane in obrazložene korak za korakom – v besedi in sliki, z njihovo pomočjo pa se lahko lotite izdelave šestnajstih izvirnih in očarljivih kvačkanih projektov, ki so opremljeni s preprostimi navodili in koristnimi nasveti – vse to je zbrano na enem mestu v knjižici, ki jo priporočamo za jesenske in zimske dni.

Iz zbirke ustvarjalnih knjižic Tako preprosto smo že predstavili knjigo Šivanje torb.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.