Knjiga: Šivanje torb

Knjiga: Šivanje torb

Šivanje je lahko preprosto s pomočjo knjižice Šivanje torb, ki je izšla pri Mladinski knjigi. V knjigi so za dober začetek zbrane pomembne osnovne informacije – predstavljena je oprema, materiali za šivanje in osebno dodatki, kot so zapirala in notranji žepi. Postopek izdelave vsake posamezne torbice je prikazan in pojasnjen korak za korakom, tako da se boste lahko lotili izdelave katerekoli od petnajst različnih torb. Načrt urezovanja in kroj boste našli na spletni strani serije knjižic Tako preprosto.

V knjigi na različnih straneh poiščite tudi okvirčke z nasveti, ki vam bodo še dodatno olajšali šivanje in vas popeljali do samostojne izdelave pravih unikatnih torbic. A še preden se lotite svoje prve torbice, si v preglednici izdelkov poiščite takšno, ki ima ocenjeno težavnost z le eno od treh zvezdic.

Knjiga: Šivanje torb

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.