5 unikatnih izdelkov s posebnimi sporočili

Ko bi radi koga presenetili, mu podarite prav posebno pozornost – unikaten izdelek, ki nosi posebno sporočilo. Mi smo izbrskali pet zanimivih idej, ki vam morda kdaj pridejo prav, zato si jih je pametno shraniti – za vsak primer.

Gumbi za srečo

Gumbi za srečo ustvarjalke Anje Rakun so pod blagovno znamko Varius narejeni z namenom, da razveseljujejo ljudi, zato jih je ustvarjalka poimenovala kar ‘gumbeki sreče’. „Vsak kos je narejen z veliko truda in ljubezni in prav vsak je unikaten. Za piko na i pa gumbek vsebuje tudi sporočilce. Prepričana sem, da do vsake osebe pride točno tisto sporočilce, ki mu je po nekem naključju tisti trenutek namenjeno. Gumbek lahko nosimo v žepu, ga prišijemo na jopico ali pa ga podarimo in delimo srečo z drugimi.“

Gumbi za srečo

Gumbi za srečo

Gumbi za srečo

Kozarčki lepih misli

Suzana Šlebir je besede zložila v lepe misli in jih vložila kar v simpatične 100% Suzi lončke. Nastali so Kozarčki lepih misli tiskani na 220g papir v A5 formatu, sporočajo pa ‘Ujemi srečo’, ‘S tabo je vsak dan lep’, ‘Verjemi v svoje sanje’ in ‘Ta svet je zate’.

Kozarčki lepih misli

Kozarčki lepih misli

Magnetki

Kjutiš magnetki so slike v malem, ki po besedah avtorice Mojce Baloh pričarajo nekaj več – magnetek, ki izstopa, daje energijo in nasmeh na obraz. „Vsako, z akrilom poslikano malo platno na 5 mm, velikosti 5×5 cm govori svojo zgodbo,“ poudarja ustvarjalka Barvnih kril, ki motive in napise ročno nariše s črnim ali belim črnilom. „Zapis lahko predstavlja afirmacijo ali pa zgolj misel, ki nas najbolj opisuje.”

Magnetki

Magnetki

Magnetki

Magnetki

Miniaturne stekleničke

Miniaturne stekleničke s sporočilci polni Metka Pravst MetiBeti. Sporočilca, na katerih so natisnjene lepe besede, zahvale, afirmacije ali spodbudni citati, ustvarjalka položi na posteljico iz maha ali zakoplje v puščavski pesek, stekleničke pa zapre s plutovinastim zamaškom, da jih najbolj radovedni lahko tudi preberejo. Miniaturne stekleničke se lahko nosi za vratom kot ogrlico, v ušesih kot uhančke, izdelala pa je tudi že moški obesek za ključe.

Miniaturne stekleničke

Miniaturne stekleničke

Miniaturne stekleničke

Miniaturne stekleničke

Krožniki z napisom

Darja Bergant pod blagovno znamko DaR-ja steklene izdelke krasi s servetno tehniko. „Krožniki z napisom nosijo posebno sporočilo, lahko je voščilo za srečno življenje ob poroki, voščilo za rojstni dan ali ob svetem zakramentu, ali pa imajo krožniki posebno osebno sporočilo, ki ga kupci napišejo sami. Tako kot besedilo pa se lahko na krožnik doda tudi fotografija.“

Krožniki z napisom

Krožniki z napisom

Krožniki z napisom

Krožniki z napisom

Krožniki z napisom

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.