Zimska brezplačna e-revija Ustvarjalne roke

S ponosom vam predstavljamo zimsko številko brezplačne digitalne revije Ustvarjalne roke, v kateri vam na dlani ponujamo ideje za praznično obdarovanje in zajeten kupček idej za ustvarjanje.

Voščilnice so zgodba o uspehu

V ospredje poleg zanimivih odkritij slovenskih ustvarjalcev, ki smo jih opazili v letošnjem letu in so nas s svojimi idejami tudi navdušili, postavljamo še praznično zgodbo o uspehu – v njej se vse vrti okrog namigov za izdelavo novoletnih voščilnic.

Praznovanje

Da boste blesteli na decembrskih zabavah in predvsem na najdaljšo noč v letu, si izdelajte silvestrsko ogrlico iz polimerne gline, gostom pa postrezite slastne doma pripravljene in okrašene kolačke z božički.

Zabavno okraševanje doma

Z otroki se podajte na dogodivščino izdelave okraskov za novoletno smrečico, sami pa se preizkusite v izdelavi zimzelenega venčka. V družbi najdražjih pa se lahko poigrajte z zgibanjem pisanih listov papirja v tehniki origami.

Toplina

Da bo vam in vašim hišnim ljubljenčkom toplo, se lotite kvačkanja škornjev in šivanja pasjega plaščka. Zima bo takoj prijetnejša!

Čudoviti svet

Občudovanja vredna je tokrat tradicija lončarstva na slovenskem in mavrična zgodba povezovanja, ki jo boste odkrili v svetu Dorimu.

Domače darilo

Če se boste lotili izdelave daril sami, pokukajte na lepotne strani in izdelajte balzam za ustnice v vintage medaljonu. Ali pa se spoznajte s tehniko polstenja z iglo in sami izdelajte simpatične živalice iz volne.

Unikatna darila

Vaši bližnji zagotovo ne bodo ostali praznih rok, saj vas bo na koncu revije v vodiču daril razveselil še bogat nabor idej za obdarovanje.

Prijetno branje in čudovite praznike vam želi ekipa Ustvarjalnih rok!

Digitalna revija Ustvarjalne roke je brezplačno na voljo na povezavi: ustvarjalneroke.si/e-revija

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.