Božična knjiga – Darila, okraski, jedi

Božična knjiga – Darila, okraski, jedi

Če si želite letošnje praznike preživeti brez prekomernega zapravljanja, se ravnajte po knjigi Božična knjiga – Darila, okraski, jedi iz Mladinske knjige. V njej se nahaja veliko zamisli za praznično okrasitev doma, izdelavo drobnih darilc za družinske člane in prijatelje ter nekaj namigov, kaj pripraviti za božično večerjo. Knjiga vam bo ponudila tudi odlične ideje za praznovanje v krogu družine in prijateljev.

Na smrečico obesite domače okraske ali dišeče lampijončke, spletite božični venček iz listja ali izdelajte angela iz ščipalke za perilo. Na praznično mizo postavite pogrinjke, svečnike in zimzeleno okrasje, nato pa jo bogato obložite še z domačimi božičnimi dobrotami, pripravite še vroče napitke in v krogu najbližjih proslavite zadnje dni letošnjega leta.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.