Knjiga: Mandale na kamnih

Knjiga: Mandale na kamnih

Ljubitelji narave lahko v svoj dom vnesete barvitost na kamnih z mandalami, njihovo ustvarjanje pa bo v vašo dušo naselilo mir. Mandale imajo namreč meditacijsko moč, zato je knjiga Mandale na kamnih avtorice Natashe Alexander, ki je izšla pri založbi BP, kot nalašč za ljubitelje ustvarjanja mandal.

Če ste za to, da iz pikic ustvarite čudovite geometrijske vzorce, pomirjujoče motive ali spiritualne simbole, potem vas bo ta enostavni vodnik vodil do uspešnega ustvarjanja petdesetih edinstvenih oblik mandal. Prepustite se v knjigi na preprost način opisanemu procesu ustvarjanja, ki od vas ne bo zahteval nobenih sposobnosti, kajti vsaka posamezna mandala v knjigi je predstavljena s preglednimi slikovnimi navodili, na začetku knjige pa boste našli tudi napotke, kako poiskati in izbrati primerne kamne za ustvarjanje, katera orodja in potrebščine uporabiti, kako se lotiti procesa izdelave, izbora primernih barvnih kombinacij in nenazadnje tudi vzorcev, ob katerih bodo vaše misli našle popoln mir.

Knjiga: Mandale na kamnih

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.