Blanka Kozamernik: Ideje iz sveta Lovely

“Lovely fini izdelki iz blaga je mini blagovna znamka, ki piše zgodbe naše domišljije, se kopa v barvah in vzorcih in navdušuje vse, ki se pustijo navdušiti. Zakaj govorim v množini? Ker je sleherni član družine del naše ekipe. In ko vsak priloži svoj piskerček idej, nastajajo nove lepe in fine stvari,” je na kratko povzela bistvo njenega ustvarjalnega sveta Blanka, ki skrbi, da so izdelki izpod njenih rok ne samo unikatni in kakovostni, ampak v sebi nosijo tudi veselje, nasmeh in ljubeznivost. “Vsak izdelek nosi svojo zgodbo in je resnično, čeprav se sliši klišejsko, izdelan s srcem. V svoj ustvarjalni svet peljemo kilograme dobre volje in litre ljubezni,” je poudarila Blanka, ki je do neba in nazaj ponosna, ko na ulici sreča damo z Lovely izdelki. “Ob tem nas obda neverjetna toplina, ker je to kot potrditev, da delamo kvalitetne izdelke.” V okolju, kjer nastajajo Lovely fini izdelki iz blaga, ni nikoli dolgčas in zato tudi izdelki nikoli niso dolgočasni. “V tem je skrivnost pestrosti, ki Lovely svet sestavlja – gre za veliko različnih krojev, oblik, barv in veliko različnih sklopov izdelkov,” je še dejala in poudarila, da v Lovely svetu nastaja malo morje stvari. “Nekatere niso direktno povezane z blagovno znamko; od večernih oblekic, baletnih tutujčkov in praktično vsega iz blaga, kar vam pade na pamet. Ekskluziven izziv pa nam predstavlja ustvarjanje izdelka po vaših idejah.”

Fotografije: osebni arhiv

Kje jo najdete?
Lovely izdelke lahko kupite v spletni trgovini Lovely shop ali pa jih občudujete na Facebook strani Lovely~fini izdelki iz blaga.

Če bi radi tudi vi predstavili svoja umetniška dela, nam pišite na elektronski naslov info@ustvarjalneroke.si.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.