DIY: Spomin – igra za prosti čas

DIY: Spomin – igra za prosti čas

Igro spomin lahko naredite iz odpadne embalaže in s tem prispevate k ponovni uporabi materialov. Rešitev je preprosta in ima širšo uporabno vrednost, njena avtorica Andreja Čeligoj pa poudarja, da so smeti naša slika in iz njih lahko naredimo ogromno zanimivih igrač oziroma iger.

Andreja je z idejo pred leti sodelovala na natečaju ‘Odpadki niso smeti’, ki ga je razpisalo Ministrstvo za okolje in prostor ter Kulturno ekološko društvo Smetumet, in bila izbrana med tri najboljše rešitve. Da je Andreja uspešna ilustratorka in grafična oblikovalka ter likovna pedagoginja, ste že lahko prebrali v intervjuju z naslovom Zgodbo šepeta preko risbe. Za našo spletno stran pa je postopek izdelave igre spomin pripravila v svojem slogu in ga kar ilustrirala.

DIY: Spomin – igra za prosti čas

DIY: Spomin – igra za prosti čas

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Metka Pravst, po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka, ki vas vabi v svet brezmejne domišljije in navihane kreativnosti na www.metibeti.com in na Facebook stran MetiBeti unikati. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.

Comments are closed.