Eko-art tržnica za ustvarjalce

Eko art tržnica
Nakupovalno središče BTC City se pridružuje podpori domačim ustvarjalcem, saj bo od 24. maja do vključno septembra vsako tretjo soboto v mesecu namenil priložnost za prodajo unikatnih izdelkov na stojnicah, ki jih boste od 10. ure do 20. ure našli med Dvorano A in BTC tržnico.

Vsak mesec se bodo predstavili domači ustvarjalci, ki ponujajo unikatne izdelke iz odpadnih materialov oziroma z vsebino, ki spodbuja dvig okoljske ozaveščenosti ali se ponaša z ekološko noto.

Organizator EKO-ART tržnice v BTC-ju je za BTC medijsko-založniška hiša Energetika.net, ki izvaja projekt v okviru svojega programa Eko knjiga.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.