Jesen, dobrodošla!

Jesen, dobrodošla! E-revija Ustvarjalne roke jesen 2015

Čeprav je uradno še poletje, smo z izidom jesenske e-revije Ustvarjalne roke izkazali dobrodošlico novemu letnemu času. V reviji smo se navdušili nad igračami naše mladosti iz Hiškarije, zato smo jo predstavili v zgodbi o uspehu. Ker se zavedamo pomena povezovanja idej različnih umetnikov, smo delček revije posvetili tudi predstavitvi združenih poslovnih idej slovenskih ustvarjalk, Metka Pravst – MetiBeti je pripravila še nabor unikatnih punčk, tri ustvarjalke pa so se lotile praktičnega ustvarjanja.

Škatlice za shranjevanje je v novo podobo za vas preoblekla Diana Šercer Stojanović iz Lepemalestvari, navodila za izdelavo jesenskega svečnika, s katerim boste v vašem domu ustvarili romantično vzdušje, je pripravila Renata Medved – Brlogarka, s Tejo Pintarič – Kvičke Kvačke pa boste lahko reciklirali stara oblačila in ustvarjali broške za popestritev jesenske garderobe.

Poleg izdelkov za otroke, ki smo jih našli v tujini, in zanimivih ustvarjalnih knjig, ki vas bodo vodile od sprostitve do nakupovanja daril brez stresa, smo vam pripravili še vodič daril s priljubljeno sivko.

Uživajte jesen v naši družbi – z vami bomo tudi na spletni strani in na družabnih omrežjih Facebook, Twitter in Pinterest!

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.