Knjiga: Cvetlično razkošje

Knjiga: Cvetlično razkošje

Pobarvanke za odrasle so prava ustvarjalna muha in pri Mladinski knjigi je s tem namenom že lansko leto izšla knjiga Cvetlično razkošje: Čudovite cvetlične predloge za barvanje. S to pobarvanko se boste lahko potopili v čarobni svet cvetličnih in vrtnih vzorcev.

Motivi, ki jih boste našli v knjigi, vas bodo zvabili v domišljijski svet, ob barvanju boste pozabili na stres zunanjega sveta in se popolnoma sprostili, hkrati pa boste pobarvanko lahko uporabili kot osnovo za nadaljnje ustvarjanje. Vzorci in primeri motivov so primerni za ustvarjanje voščilnic, bralnih znamenj ali obeskov za darila, pobarvane liste pa lahko tudi uokvirite ali jih uporabite za ovojni papir. Naj bo ta pobarvanka na vaši domači polici z namenom ustvarjalnega sproščanja in naj veselje prinese vam in drugim.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.