Knjiga: Ustvarjamo s filcem

Knjiga: Ustvarjamo s filcem

Ustvarjalnim priročnikom se je v letošnjem letu pridružila nova knjiga Ustvarjamo s filcem, ki je izšla pod okriljem Založbe BP. V njej boste našli natančna opisna in slikovna navodila za različne tehnike filcanja, ki vam bodo prišle prav ob različnih priložnostih.
Na začetku knjige so natančno razložene osnove mokrega filcanja in filcanja z iglo, ter osnove šivanja s filcem. Po pridobljenem osnovnem znanju se lahko preizkusite tudi v praksi, saj je v knjigi navedenih precej simpatičnih primerov, ki vas s pomočjo natančnih navodil in predlog vodijo do izdelave končnega izdelka. Priporočamo vsem, ki bi se radi naučili ustvarjati s filcem!

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.