Nakit iz naravnega kamna

Nakit iz naravnega kamna

Alja Fir in Anja Tomažič iz dueta Milo za drago sta pred kratkim v svoji unikatni ponudbi predstavili novost – kamnit nakit. V kolekciji sta združili uhane in prstane iz naravnega kamna, čistih oblik in z dodatkom zlata, poimenovali pa sta jo bellaOpera oz. ‘lepodelo’, saj sta navdih zanjo našli v Italiji, mozaikih in ročnem lomljenju kamna.

„Nakit bellaOpera je narejen za ženske z okusom, ki imajo rade naravne materiale. Nastaja iz različnih marmorjev in apnencev,“ sta nam zaupali ustvarjalki in dodali, da koščke kamna ročno odlomita, jih pobrusita in jim nadeneta rumeno, belo ali rožnato pozlato.

Nakit iz naravnega kamna

Nakit iz naravnega kamna

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.