Pupe so posebne broške, ki so plod sodelovanja dveh ustvarjalk

Pupe so posebne broške, ki so plod sodelovanja dveh ustvarjalk

Verjetno ste vsaj enkrat v življenju že pihali milne mehurčke. Potem verjetno veste, da se lahko zgodi, da se dva mehurčka dotakneta in nato združita v en sam velik mehurček. Fiziki bi to zagotovo znali pojasniti na svoj način, mi bi temu lahko rekli naključje, obstajata pa dve ustvarjalki, ki sta prepričani, da je za to kriva nedoumljiva sila vesolja. Tako nekako se je začela zgodba Tjaše Kovač in Andreje Krašna. Nekega dne sta se srečali, dotaknili s srcem, povezali s pogledi in iz trenutka je nastala čudovita zgodba o nerazdružljivem prijateljstvu.

Tjaša je kot Pilulilu v svojem rumeno-pikastem mehurčku ustvarjala vesele in odbite stvari iz fimo mase, naplavin in drugih ustvarjalnih materialov, Andreja pa kot Krasna v svojem vijolično-črtastem mehurčku kvačkala in delala nakit in modne dodatke za krasne gospe in gospodične. Drugačnost je nenadoma postala dopolnjevanje, njuna vez pa kot tista iz sestavljank, ko se dva koščka natanko prilegata. Čeprav pravita, da sta sestri po duši, sta morali spiti mnogo kavic in se dodobra naklepetati, preden so se rodile Pupe.

Pupe so čisto posebne broške za posebne dame in damice. So male navihanke, ki nastajajo pod spretnimi Tjašinimi prsti ob brnenju starega Bagata in nato dobijo karakter in stilsko preobrazbo pod Andrejinimi rokami oziroma kar obeh med prijetno norčavim petkovim druženjem. Pupe nenadoma oživijo … Vsaki skrbno izbereta ime, oblačilce, modne dodatke, igračke, športno opremo in druge posebne dodatke. Pri izbiri nista omejeni z ničemer in tako se med Pupami zvrstijo elegantne damice, frajerke, hipsterke, pobalinke, romantične dušice, znanstvenice, športnice in številne druge. Idej pravita, da jima zlepa ne bo zmanjkalo, prej časa za uresničenje vseh prebliskov, ki se krešejo nad tem ustvarjalnim duom.

Če želite posvojiti unikatno broško, si jo lahko izberete na Facebook strani Pupe.

Pupe so posebne broške, ki so plod sodelovanja dveh ustvarjalk

Pupe so posebne broške, ki so plod sodelovanja dveh ustvarjalk

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.