Recikliran konjiček za moderne otroke

Recikliran konjiček za moderne otroke

Da oblikovanje ne pozna meja, dokazuje eleganten in moderen zibalnik ‘Epona’, ki ga lahko označimo kot konjička za sodobne otroke. Ime je dobil po boginji plodnosti in zaščitnici konj, gre pa za interaktiven kos pohištva za najmlajše, ki je izdelan iz recikliranih bakrenih kablov, kroti jih leseno sedlo iz javorovega lesa, ki pa je obloženo z zajčjim krznom.

Konjiček ‘Epona’ je zaenkrat še prototip, če bo v prodaji, pa lahko spremljate na spletni strani Warehouse, na kateri boste našli številne inovativne ideje preslikane v uporabne izdelke za vsakdanje življenje (ali pa samo za okras!).

Recikliran konjiček za moderne otroke

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.