Spomini morja

Spomini morja

Zaradi službenih obveznosti si marsikdo ne more privoščiti dolgih poletnih počitnic ob morju, lahko pa si privošči unikatne izdelke, ki na morje opominjajo in dajejo občutek, kot da preživljate dopustniške dni. Takšne izdelke, ki so polni morskega navdiha, ustvarja Tatjana Plesnik pod imenom Spomini morja.

Njeni izdelki niso samo dekorativni, ampak tudi uporabni, na primer čudovit unikaten obešalnik v podobi ribe, na katerega lahko obesite jopice, ali pa ogledalo z naplavljenim lesom, v katerem se boste lahko občudovali tudi z razmršenimi lasmi. Čudovite pa so tudi dekorativne morske slike, ki lahko krasijo marsikatero steno in na katerih se bo spočilo vsako oko.

Spomini morja

Spomini morja

Spomini morja

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.