Spomladanska e-revija Ustvarjalne roke

Spomladanska e-revija Ustvarjalne roke

Za nas se danes začenja pomlad, saj je izšla nova izdaja e-revije, v kateri se posvečamo spomladanskemu ustvarjanju. Velikonočnim praznikom v čast predstavljamo slovensko tradicionalno potico v miniaturni obliki in ideje za ustvarjanje venčka v obliki zajčka, recikliranih pirhov, pa tudi bogat nabor velikonočnih daril.

V tokratni izdaji vam ponujamo novo znanje in predstavljamo tehniko slikanja na svilo, radovednim pa svetujemo brskanje po ustvarjalnih knjigah ali skok v tujino na ogled unikatnih del, ki so nastali po navdihu iz narave. Ženske se boste razveselile postopka izdelave cvetoče ogrlice, z otroki pa se prepustite ustvarjanju pisanih metuljčkov.

Želimo vam, da bi cvetoče pomladno obdobje preživeli kar se da ustvarjalno – tudi s pomočjo naše spomladanske e-revije!

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.