Tanja Sluga: Kar daš lahko nase, daš lahko tudi vase

ProductsbyNature – Izdelki narave je blagovna znamka slovenskih ročno izdelanih naravnih kozmetičnih pripravkov, za katerimi stoji Tanja, ki se je na pot izdelave naravne kozmetike podala zaradi težav s kožo, s katerimi se je soočila v mladih letih. “Težka oblika dermatitisa v mladosti me je vodila v smer uporabe naravnih kozmetičnih izdelkov,” je dejala Tanja, ki danes pri izdelavi naravne kozmetike prisega na preprostost in eleganco, poudarja pa, da je najbolj pomemben kakovosten izbor sestavin. “Povezujem se s slovenskimi surovinarji. Njihove surovine, kot so olivno olje, čebelji vosek, olje grozdnih pešk, konopljino olje …, uporabljam pri izdelavi naravne kozmetike, tudi hidrolate, naravna eterična olja, ki jih dobavljam iz Šentjerneja, mojega rodnega kraja; naravna barvila – gline, cvetove, zelišča, oglje … Še bi lahko naštevala sestavine, ki imajo ekstremno blagodejen vpliv na kožo.” Zato jih tudi vključuje v izdelke, za katere pravi, da se jih drži moto: “Kar daš lahko nase, daš lahko tudi vase.”

Fotografije: osebni arhiv

Kje jo najdete?
Na Gornjem trgu v Ljubljani se nahaja Tanjina trgovinica, iz katere omamno dišijo izdelki ProductsbyNature, ponudbo pa si lahko ogledate tudi na Facebook strani Pallas natur.

Če bi radi tudi vi predstavili svoja umetniška dela, nam pišite na elektronski naslov info@ustvarjalneroke.si.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.