Zimska e-revija je polna ustvarjalnih idej

Zimska e-revija je polna ustvarjalnih idej

Da bo praznično vzdušje pravo, vam predstavljamo novo izdajo e-revije, v kateri boste našli zanimive ustvarjalne postopke za zimske dni, zagotovo pa vas bo navdušil tudi naš izbor ustvarjalnih novosti in posebnosti domačih pridnih rok.

Po navodilih Špele Ceglar iz Milnice ustvarjamo suho svetlikajoče se olje za telo, ki vam bo prišlo prav na najdaljšo noč v letu, pa tudi na decembrskih praznovanjih in srečanjih, kjer boste želeli zablesteti.

Če bi radi razveselili otroke, imamo idejo, kako to storiti. Ana Kosi, ki izvaja tečaje šivanja v svojem studiu Flikepike, je pripravila navodila, kako sešiti škorenj, v katerega lahko skrijete drobna sladka darila.

Mateja Kuhar, ki se predstavlja z umetniškim imenom Voolina, je za zimsko izdajo napisala postopek izdelave čudovitih polstenih volnenih zvončkov, s katerimi lahko okrasite domačo smrečico in si pričarate prav posebno vzdušje.

Martina Senčar pa je prikazala, kako lahko recikliramo embalažo in jo uporabimo kot darilno škatlico, ne da bi pri tem za obdarovanje zapravili celo premoženje.

Osrednjo zgodbo smo tokrat posvetili koščici, ki je postala osnova za izdelavo prav posebnega nakita Nike Rudolf, podrobno pa smo spoznali tudi slikanje s spreji, ki nam ga je predstavila Tjaša Čebašek – Stella Spray Paint.

Nismo spregledali niti tujega ustvarjalnega dogajanja, knjig za osvajanje novih ustvarjalnih znanj ter zanimivih unikatnih daril, ki vas bodo zbrani v vodiču daril rešili iz zagate, ko boste iskali novoletna darila za vse, ki jih imate radi.

Uživajte zimski čas v naši družbi. In čeprav se obetajo spremembe, bomo z vami delili ustvarjalne vsebine tudi v letu 2016, zato nas spremljajte na spletni strani in na družabnih omrežjih FacebookTwitter in Pinterest!

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.