7 unikatnih izdelkov po navdihu očarljivega Pariza

Pariz je sinonim za romantiko in ljubezen, visoko modo, omamno dobre slaščice ter bogato zgodovino in pestro kulturo. Je mesto, ki očara na vsakem koraku, zato se vanj ni težko zaljubiti. In nad Parizom so navdušeni tudi slovenski ustvarjalci!

1. Pariz ni Pariz brez rogljičkov in bagete, je prepričana ustvarjalka Renata Medved, ki je pod blagovno znamko Brlogarka izdelala uhančke in broško ‘Pariški zajtrk’.

Uhančki in broška ‘Pariški zajtrk’ – Brlogarka

2. Okrasno srce z napisom Najboljši učitelj (Le meilleur professeur) vam z veseljem izdela Nataša V. patchwork.

Najboljši učitelj (Le meilleur professeur) – Nataša V. patchwork

3. Ura s časovno osebnostjo in s citatom ‘Čas je za kozarec Pariza’ izpod ustvarjalnih rok Daše Ozimek, ki ustvarja pod blagovno znamko ČASOris.

Čas je za kozarec Pariza – Daša Ozimek

4. Ko voščilnica opravi svoje poslanstvo, lahko postane tudi okras na omari. To voščilnico je izdelala Tjaša Korbar iz Sedem sanj.

Voščilnica – Tjaša Korbar

5. Voščilnica ‘Ljubezen na prvi pogled’, ki jo je izdelala Barbara Jagodič, lahko pristane tudi na steni.

Voščilnica ‘Ljubezen na prvi pogled – Barbara Jagodič

6. Obesek Pariz na ogrlici iz aluminijaste žice, ki jo je ukrivila Mihaela Bajo Pikelj, bolj poznana kot Nora Žica by Mihaela.

Obesek Pariz – Nora Žica by Mihaela

7. Darilna škatlica v obliki kovčka z Eifflovim stolpom na vrhu, povezana z ljubeznijo, aktualna tudi kot poročno darilo, je delo Aleksandre Mihelič iz Voščil.

Darilna škatlica – Aleksandra Mihelič

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.