11 pikastih in vsestranskih izdelkov za dom

11 pikastih in vsestranskih izdelkov za dom

Pike veljajo za enega najbolj vsestranskih vzorcev, ki se dobro podajo ne samo v otroške sobe, ampak lahko popestrijo tudi kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo ali spalnico, pa tudi kopalnico. Uporabite domišljijo in spustite pike v vaš dom.

Kombiniranje pik v enem prostoru ni tako zelo zapleteno, le držati se morate zastavljenega koncepta – raje uporabite manj barv, da boste lahko izpostavili več različnih velikosti pik.

Dekorativni oblak s pikami ali srce s pikami ArtAjda je lahko okras na steni otroške sobe.

ArtAjda

Navdušile so nas okrasne blazine s pikami in različnimi napisi ‘Happy place’, ‘Hello’ ipd. ustvarjalke Blanke Kozamernik, ki ustvarja za lastno spletno trgovinico Lovely Shop.

Lovely Shop

Mačke ali pse iz blaga, ki so lahko namesto običajnega polnila napolnjeni tudi s sivko, šiva Katja pod imenom Katjin Čiračara.

Katjin Čiračara

Če vas zjutraj ne prebuja ptičje petje, pa naj vas vsaj ptica s svojo podobo na steni. Mi smo opazili unikatno sliko, ki jo je izdelala Aga Veršnik.

Aga Veršnik

Copati iz naravnega usnja z unikatnimi krogi so po naročilu na voljo v trgovinici Atlet Sport.

Atlet Sport

Spalna očala vam bodo prišla prav na zaspana jutra ob koncu tedna, šiva jih Silva Resman pod umetniškim imenom 7flik.

Atlet Sport

Na mizi naj vas razveseljujejo skodelice za olive s pozlato ali brez nje, ustvarila jih je Pika Vukadinovič za lastno blagovno znamko Dot.design.

Dot.design

Predpasnik s pikami Jagababa je lahko čudovit okras gospodinje, ki bo opasana z njim še raje ustvarjala slastne jedi.

Jagababa

Pravljično poslikani piškotniki Klaudije Sakovič, ki ustvarja pod imenom It’s Pepa, do nepogrešljiv okras vsake romantične kuhinje.

It's Pepa

Lonček iz blaga za shranjevanje zobnih krtačk je simpatična domislica Silve Resman iz 7flik.

7flik

Žlička za omako je lahko tudi pikasta, navsezadnje je na voljo v slovenski trgovinici Dot.design.

Dot.design

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.