9 spletnih trgovin z unikatnimi izdelki slovenskega porekla

Babushka Boutique
ZaZivali
AD: ZaZivali.si spletna trgovina za male živali: hrana za pse, oprema za pse, hrana za mačke, oprema za mačke, hrana in oprema za glodavce in ptice, akvaristika in teraristika.

Nimate časa brskati po trgovinah? Prihranite čas in pobrskajte po ponudbi slovenskih spletnih trgovin, ki vam bodo na virtualnih poličkah razkazale pisano ponudbo unikatnih izdelkov slovenskih ustvarjalnih rok.

1. Leart
Spletna trgovina unikatnih izdelkov Leart je na slovenskem tržišču prisotna že precej časa, v ponudbi pa imajo zares bogat nabor izdelkov slovenskih oblikovalcev.

Leart

Klik na: www.leart.si

2. Ika

Trgovina Ika, ki ima poslovalnici v Škofji Loki in Ljubljani, je šele letos dobila spletno trgovinico, v kateri se predstavljajo izbrana dela slovenskih oblikovalcev in rokodelcev, med njimi tudi uspešnice iz Kickstarterja.

Ika

Klik na: www.trgovinaika.si

3. Slovenika
Slovenika je spletna trgovina, ki združuje slovenske proizvajalce, obrtnike in ustvarjalce pod skupno blagovno znamko in se trudi spodbujati h kupovanju slovenskih izdelkov in posredno omogočiti preživetje in razvoj malih podjetnikov.

Slovenika

Klik na: www.slovenika.eu

4. Ribničan
Tisti, ki prisegate na tradicionalne dodatke za dom, vam ne bo žal, če boste pokukali v spletno trgovino Ribničan.

Ribničan

Klik na: www.ribnican.si

5. Unikatna tržnica
Med številnimi spletnimi trgovinicami, ki ponujajo unikatne izdelke slovenskih ustvarjalcev, je vredno omeniti tudi Unikatno tržnico s pestro ponudbo izdelkov za dom.

Unikatna tržnica

Klik na: unikatnatrznica.si

6. Darilnica Klavdija
Spletna trgovina oziroma Darilnica Klavdija je trgovinica z izjemnim naborom unikatnih izdelkov, ki so primerni za obdarovanje ob najrazličnejših priložnostih.

Darilnica Klavdija

Klik na: www.darilnica-klavdija.si

7. Treebird
Čeprav je spletna trgovina Treebird zasnovana v angleški različici, je plod slovenskega oblikovalskega dela in ponuja čudovite lesene dodatke za dom.

Treebird

Klik na: www.treebird.eu

8. Kaaita
Spletna trgovina Kaaita ponuja vsestransko uporabne izdelke, ki so proizvedeni z mislijo na naš planet in dodelani do najmanjše podrobnosti.

Kaaita

Klik na: www.kaaita.com

9. Babushka Boutique
Če vas nakupovanje nikoli ne vodi v središče Ljubljane, kjer stoji Babushka Boutique, lahko pokukate na spletno stran in si izberete ljubke izdelke za okrasitev doma, kakšno idejo pa dobite tudi na blogu.

Babushka Boutique

Klik na: www.babushkaboutique.com

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

ZaZivali
AD: ZaZivali.si spletna trgovina za male živali: hrana za pse, oprema za pse, hrana za mačke, oprema za mačke, hrana in oprema za glodavce in ptice, akvaristika in teraristika.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.