Darila za moške, ker unikatno obdarovanje šteje!

Izdelki iz kolesarskih zračnic

Kaj podariti moškemu za Valentinovo? Na to vprašanje imamo nekaj domiselnih odgovorov, saj si želimo, da bi bil vaš letošnji izbor daril za dan zaljubljenih manj stresen, predvsem pa unikaten.

Megafon iz 3D tiskalnika

Megafon iz oblikovalskega studia Aklih je ojačevalec, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije, saj združuje stoletja staro akustično obliko s sodobnimi materiali in 3D tiskom. Natisnjen je z mešanico bio-razgradljive plastike in lesa, izdelan pa je za različne modele telefonov.

Megafon iz 3D tiskalnika

Izdelki iz kolesarskih zračnic

Pod blagovno znamko Črna Z-račka in pod prsti ustvarjalke Urške Pirc nastajajo zanimivi izdelki iz odpadnih kolesarskih zračnic, ki se jih ne bodo razveselili samo ljubitelji kolesarjenja, pač pa moški s slogom. Moški pasovi so izdelani izključno iz zračnic, denarnice prav tako, le da so znotraj oblečene v kos odslužene cerade.

Izdelki iz kolesarskih zračnic

Izdelki iz kolesarskih zračnic

Unikatno opasan in obut

Usnjen pas je lepo darilo za moškega, če pa je plod unikatnega oblikovanja Editte Zelolepo iz ateljeja Zelolepo, pa bo veselje ob nošenju unikatnega kosa vsakega urejenega moškega še toliko večje. Med njene unikatne personalizirane modne dodatke bi lahko uvrstili tudi moške copate, ki bodo tudi njegove noge ponesle v sproščeno leto 2017.

Unikatno opasan in obut

Unikatno opasan in obut

Za gurmanske užitkarje

Za moške, ki uživajo v okušanju domačih suhih mesnin, bo pravo darilo unikatna lesena salamoreznica iz slovenskega hrastovega lesa in s snemljivim rezilom iz kakovostnega nerjavečega jekla, ki za delovanje ne potrebuje električne energije. To je domiselna pozornost za gurmane.

Za gurmanske užitkarje

Za gurmanske užitkarje

Stojalo za tablični računalnik

Če njegov tablični računalnik nima svojega mesta v stanovanju, ga bo dobil s posebej zasnovanim lesenim stojalom FormaWood. Na njem bo tablični računalnik vedno na varnem in na svojem mestu, po potrebi pa lahko postane tudi stojalo za knjige.

Stojalo za tablični računalnik

Ekološki negovalni izdelki za moško kožo

Za moške, ki se zavedajo pomena ekoloških kozmetičnih izdelkov, bo odlična izbira ekološko milo za britje z brinom iz Hiške zelišč. Milo je malo razkužilno, a ob enem tudi negovalno, ustvari tanek slog goste pene, zaradi vsebnosti arganovega olja pa je primerno tudi za nego telesa. Particija Šenekar moškim za nego po britju svetuje še destilat sivke, za tiste s suho kožo pa olje iz grozdnih pešk ali jojoba olje.

Ekološki negovalni izdelki za moško kožo

Ribica za lepe želje

Zlate ribice izpolnjujejo želje, vi pa moškemu lahko podarite leseno ribico za shranjevanje slušalk iz orehovega lesa ArtAjda, da se mu življenje v novem letu ne bo po nepotrebnem zapletalo.

Ribica za lepe želje

Ribica za lepe želje

Za popolno poslovno urejenost

Unikatni izdelki pod blagovno znamko Kajzars Woodwork ponujajo sodobno kolekcijo lesenih modnih dodatkov za moške, ki jo je zasnoval Matej Skubic. Poslovnežu lahko podarite ročno izdelane manšetne gumbe, sponko za kravato, lahko pa ga razveselite s sponko za denar.

Za popolno poslovno urejenost

Za popolno poslovno urejenost

Prispevek je bil objavljen v reviji Jana, 27. decembra 2016.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.