Knjiga: Kitke, fige in čopki za deklice

Knjiga: Kitke, fige in čopki za deklice

Mlade dame in njihove mamice, babice, tete in druge ljubiteljice lepih pričesk, ki bi rade spletle kaj več kot le običajne kitke, se boste razveselile knjige Kitke, fige in čopki za deklice, ki je izšla pri založbi Mladinska knjiga.

Knjiga je odličen pripomoček za ustvarjanje očarljivih in preprostih pričesk za vsako priložnost za dolge in tudi srednje dolge lase. Vsebina knjige je poleg uvodnega dela, v katerem predstavlja frizerska orodja in opisuje nego las, razdeljena na štiri poglavja:

  • čopi,
  • kite,
  • čopki in kitke ter
  • fige in zvitki.

Vsaka pričeska je predstavljena s sliko in kratkim besedilom, natančen postopek pa je prikazan grafično korak za korakom. Na straneh s pričeskami boste našli tudi zvite nasvete, namige za modne dodatke in napotila na podobne frizure, ki jih še lahko preizkusite. V knjigi je zbranih kar 50 predlogov simpatičnih pričesk, ki se jih bodo razveselile male (in velike) dame.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.