Knjiga: Poslikave obraza

Knjiga: Poslikave obraza

Poslikave obraza avtorice Karen Harvey, ki je izšla pri Mladinski knjigi, je knjiga namenjena deklicam in dečkom, v njej so namreč zbrane ideje za poslikavo ne samo za noč čarovnic ali pustni čas, pač pa tudi za najrazličnejše zabave, nastope in druge podobne priložnosti.

V knjigi je zbranih in predstavljenih 30 različnih motivov poslikav – od divjih živali, princes do zombijev in čarovnic, ki bodo otrokom ob pogledu v ogledalo na obraz naslikali nasmešek.

Knjiga v uvodnem poglavju na splošno predstavi materiale in orodja ter tehnike za poslikavo obraza z dodanimi nasveti. Nato pa sledijo številne ideje poslikav, pri čemer je pri vsakem motivu v posebnem okvirju opisano, katere barve, čopiče in gobice je treba uporabiti ter kako zahtevna je poslikava, pri nekaterih pa je dodan še super nasvet. Navodila so napisana nazorno in razumljivo, tako da se poslikave lahko lotijo tudi popolni amaterji – z malce vaje bo končna poslikava na obrazu zagotovo dih jemajoča.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.