Knjiga: Zamrznjeni jogurt

Knjiga: Zamrznjeni jogurt

Knjiga Zamrznjeni jogurt avtorice Melanie Zanin je prava osvežitev za poletne dni, saj ponuja številne recepte kremastega sladolednega posladka v lončkih. Zmrznjeni jogurt je namreč moderna sladoledna sladica, ki ji je posvečena celotna knjiga – ta vas bo navdušila zaradi nenavadnih kombinacij, ki jih druži predvsem to, da so vse izjemno slastne.

V knjigi boste izvedeli vse o zgodovini zmrznjenega jogurta in na kratko tudi o sladoledu, njegovi ročni ali strojni pripravi ter uporabnih pripomočkih za pripravo te kremne osvežitve, v kateri boste lahko uživali celo poletje, lahko pa tudi pozimi. Pripravite si na primer kostanjev zamrznjeni jogurt z belim nougatom, grenivkin zmrznjeni jogurt z baziliko, zmrznjeni jogurt s kislo smetano in pečenimi češnjami ali pa orientalski žafranov zmrznjeni jogurt s sirupom z janeževo zvezdo… Prepustite se ustvarjanju v kuhinji in s pomočjo te knjige pripravite še tortice na palčki, čokoladne rjavčke, krhke piškote in okusne prelive za jogurtove sladolede.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.