Nepopolni krogi v svoji popolnosti

Krog je priljubljen geometrijski lik in zagotovo se vsaj enkrat na dan srečate z okroglo obliko kakšnega predmeta. Okroglo je lahko vse, kar nas obdaja, in tudi v dom lahko vnesete številne izdelke, katerih izdelavo so navdahnili krogi – mi smo izbrali tri skupine izdelkov, na katerih so krogi malo manj popolni, a toliko bolj unikatni.

Soba z razgledom

Tkane pisane tapiserije v okvirčkih so lahko odličen okras na steni v dnevni sobi. Izdeluje jih Vesna Vogrin pod blagovno znamko Sobazrazgledom. Tapiserije okroglih oblik so na voljo v majhnih ali velikih okvirjih.

Soba z razgledom

Soba z razgledom

Soba z razgledom

Energijske angelske mandale

Mandale so okrogle slike, ki jih lahko opazujete in se z njihovo pomočjo potopite v svoj svet. Mandale slika Maja Paliska, še več teh čudovitih okroglih slikarij pa si lahko ogledate na Facebook strani Energijske angelske mandale.

Energijske angelske mandale

Energijske angelske mandale

Energijske angelske mandale

It’s Pepa

Ročno oblikovana in poslikana servirna plošča z luknjico za lažje držanje je primerna za vsakodnevno uporabo v kuhinji, saj lahko nadomesti leseno desko za rezanje. Čudoviti so tudi ročno oblikovani in poslikani servirni krožniki, ki jih izdeluje oblikovalka Klaudija Sakovič pod blagovno znamko It’s Pepa.

It's Pepa

It's Pepa

It's Pepa

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.