Naj vas srčki obdajajo celo leto

Srce je simbol ljubezni, ki nakazuje vašo predanost prav posebni osebi ali pa stvarem, ki vas obdajajo. Naj bo to močna energija, ki jo bo občutiti na vsakem koraku, zato okrasite svoje življenje s tem simbolom in zaživite polno življenje obdano z ljubeznijo.

Srčki so za vedno shranjeni v miniaturnih stekleničkah MetiBeti v kombinaciji z zelenim mahom ali s semeni iz regratovih cvetov.

MetiBeti

MetiBeti

MetiBeti

Izdelki ustvarjalke Alenke Hudales iz Lenn so okrašeni s številnimi srčki, ki jih nadgrajuje s črto – ravno to kombinacijo skuša oblikovalka hišnega tekstila in izdelkov za otroke preoblikovati v nekaj posebnega.

Lenn

Lenn

Lenn

Deska iz orehovega lesa v obliki srca iz ateljeja ArtAjda se bo lepo podala v vsako kuhinjo.

ArtAjda

Srčkasti obeski za ključe Riba Alenka so lepo dopolnilo ribicam, po katerih je ustvarjalka sicer najbolj poznana.

ArtAjda
Foto: Žana Kapetanovič

Prstan Back to the woods iz oreha, ki velja za simbol dolgega življenja – v kombinaciji s soškim prodnikom; primeren zanjo in zanj.

Back to the woods

Ko potrebujete emajlirane dodatke za dom s srčki, zavijte v spletno trgovinico Počen lonec.

Back to the woods

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.