Knjiga: Šivanje

Knjiga: Šivanje

Knjiga Šivanje iz zbirke knjižic Tako preprosto, ki so izšle pri Mladinski knjigi, je še ena knjiga za ljubitelje ustvarjanja. Z njeno pomočjo si boste lahko sami sešili vsestransko torbo, okrasno prevleko za blazino ali pa šal ovratnik, večnamensko košaro, toaletno torbico … Skupaj enajst preprostih izdelkov, za katere boste natančen kroj našli in sneli iz posebne spletne povezave.

Knjižica je na 64 straneh zasnovana kot kratek tečaj šivanja, ki vas bo seznanil s šivalnim strojem in najpomembnejšim šivalnim priborom, vrstami blaga, njegovim urezovanjem ter pomembnimi prijemi in osnovnimi tehnikami šivanja, ki jih boste preizkusili v praksi. Tako kot v vseh knjižicah Tako preprosto so tudi v tej knjižici osnovne tehnike v besedi in sliki prikazane korak za korakom.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.