Otroški stolček, ki bo spremenil navade sedenja

Otroški stolček Mushy

V želji po otrokovi prihodnosti brez bolečin v hrbtenici, z razvitim ravnotežjem, večjo gibljivostjo telesa, boljšo koncentracijo in večjo ustvarjalnostjo so v slovenskem podjetju StarkMAT izdelali aktivni otroški stol v obliki mušnice. Ekipa, ki stoji za znamko Active Chair – Mateja, Sebastjan, Tomaž in inovator Boris, je aktivni otroški stol v obliki gobice poimenovala Mushy.

Stolček, ki povzame pozitivne učinke terapevtske žoge in jih nadgradi, otroku omogoča krepitev hrbtnih mišic, saj ga sili v pravilno držo. Zasnova stola je patentirana, testirana na Inštitutu za kineziološke raziskave in podprta s strani strokovnjakov ergonomije in pedokinetike. Mushy je sestavljen iz močne jeklene konstrukcije, mehkih oblog, pralnih prevlek in certificirane umetne trave za dodatno stimulacijo bosih nog, namenjen pa je otrokom med 2. in 8. letom starosti. Z njegovo uporabo se bo otrok navadil na pravilno držo pri sedenju in aktivno sedenje bo ostalo v njegovi podzavesti za prihodnost.

Otroški stolček Mushy

Otroški stolček Mushy

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.