Predelni panel slovenske oblikovalke

Predelni panel slovenske oblikovalke

Predelne panele DiViPanel je zasnovala slovenska oblikovalka Branka Urbanija. Paneli optično in funkcionalno delijo posamezne dele prostora, lahko pa tudi zastirajo okenske površine. Primerni so za odprte sodobne interierje rezidenčnih, javnih in poslovnih prostorov.

Kakovost tega slovenskega izdelka se odraža v enostavnem, čistem dizajnu, enostavni uporabi in izvedbi ter v ekološkem in racionalnem vidiku izvedbe, saj je izdelan iz okolju prijaznih in recikliranih materialov. Njegova posebnost je, da uporabniku daje možnost lastnega kreativnega izražanja, saj ga lahko igraje sestavi v poljubno, enkratno barvno oziroma oblikovno kombinacijo. “Izdelek je odlikovan in nagrajen kot najinovativnejši izdelek na področju slovenske tekstilne industrije v letu 2011,“ nam je zaupala njegova avtorica in poudarila, da se takšni paneli podajo v prav vsak prostor.

Predelni panel slovenske oblikovalke

Predelni panel slovenske oblikovalke

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.