Pupe za jesensko veselje

Le kdo se ne bi raznežil ob pogledu na simpatičen obrazek unikatne punčke? Mi smo prečesali slovensko ponudbo in našli nekaj takšnih, ki vas ne bodo pustile ravnodušne. Spustite jih v svoje življenje, naj vam ‘pupe’ prinesejo radost in veselje!

Petruške so deklice iz volnenega pravljičnega sveta, ki se rojevajo ob navdihu ljubeznivosti, iskrenega smeha in predvsem iz srca ustvarjalke Petre Vengar.

Pupe Petruška

Med pobegom v domišljijski svet It’s Pepa oživijo podobe prečudovitih punčk, ki jih ustvarja Klaudija Sakovič.

Pupe It’s Pepa

Vsi, ki se radi potopite v svet knjig, se boste razveselili nasmejanih deklic Maje Orehek iz Majinega ateljeja. Pupe na lesenih podstavkih vam bodo pomagale vzpostaviti red na knjižnih policah.

Pupe Maja Orehek

Pupe iz lesenih kroglic, ki jih Suzana Šlebir pod imenom 100% Suzi poslika z akrilnimi barvami, so prikupne spremljevalke za vratom.

Pupe Suzi

Agi Stanojevič je umetnica, ki iz mase izdela punčko, nato pa jo oživi z akrilnimi barvami. Med punčkami, ki jih Agi ustvarja kot 3D slike, se najde tudi kakšna miniaturna pupa, ki je na ogrlici najbližje srcu.

Pupe Agi

Ročno naslikane miniaturne podobe punčk, ki so polne drobnih detajlov, pod imenom Laninka ustvarja Nina Hočevar.

Pupe Laninka

Pod okriljem blagovne znamke Dorimu in pod prsti Žive Voga nastajajo skulpture v duhu ponovne uporabe. Vilinska deklica Emi ima namesto oblekice kar staro senčilo za namizno lučko, ki je bilo v starinarnici zaprašeno in pozabljeno.

Pupe Dorimu

E-revija Ustvarjalne roke – jesen 2015
Prispevek je bil objavljen v e-reviji Ustvarjalne roke – jesen 2015.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.