Skrinjice z dušo

Mojca Baloh je ustvarjalka, ki pod imenom Barvna krila izdeluje posebne skrinjice z zgodbo. Na osnovi nekaj iztočnic, ki so pisane na kožo osebi, ki ji bo skrinjica polepšala življenje, nastane izdelek z dodano vrednostjo.

Skrinjica z dušo je osupnila marsikatero. Je več kot le kos lesa in trije izdelki. Vsebuje zaupanje, toplino in predvsem dušo,“ je prepričana ustvarjalka, ki leseno skrinjico dimenzij 13 × 9 × 5 cm pobarva z akrilnimi barvami in, da je še bolj (p)osebna, nanjo napiše ime nove lastnice. Vanjo položi skrbno izdelan nakit v enakih barvah in z enakim vzorcem in s tem je celotna zgodba zaokrožena v (po)polno celoto.

Skrinjice z dušo

Skrinjice z dušo

Skrinjice z dušo

Skrinjice z dušo

Skrinjice z dušo

Skrinjice z dušo

Skrinjice z dušo

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.