Stanovanje je lahko obdano s sporočili

Formawood

Včasih glasne besede niti niso potrebne za to, da vas spravijo v dobro voljo. To lahko dosežete tudi z napisi na izdelkih za dom. Naj vas pogled na simpatične napise zabava vsak dan. In naj bo vaše življenje s šaljivimi napisi vsak trenutek zabavno!

Stene lahko popestrite z lesenimi obešankami, na primer v predsob o lahko obesite hiško – obešanko za ključe z napisom ‘Go with the flow’, v dnevni sobi se lahko izobesi stenska ura z napisom ‘Čas brez smeha je izgubljen’ ali pa stenska okrasna deska z napisom ‘Prijateljstvo je nežen cvet’ v kuhinji. Vse so nastale pod okriljem blagovne znamke Formawood.

Formawood

Formawood

V kuhinjo sodijo izdelki, zaradi katerih ne boste imeli slabe vesti. Zanimiv nabor takšnih izdelkov boste našli pri ustvarjalki Mateji Horvat (Unikatna keramika Mateja Horvat), na primer pekač za pite z napisom ‘Brez slabe vesti’.

2-matejahorvat

Unikatne okrasne blazine ustvarjalke Blanke Kozamernik (Lovely soft goods) z napisi kot so ‘Hello’, ‘Happy place’ ali ‘All I need is love … and a dog’ so odlična rešitev za vsak dolgočasen kavč.

Lovely

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.