Tako enostavno je nabrusiti škarje in luknjače

Tako enostavno je nabrusiti škarje in luknjače

Sredi junija smo na Ustvarjalnih rokah gostili ekipo RTV SLO. Odzvali smo se povabilu novinarke Katarine Braniselj, ki je v okviru poletne rubrike Za vsak žep pripravila televizijski prispevek z naslovom Reciklaža. Predvajan je bil na TV SLO 1 v osrednji informativni oddaji Dnevnik v ponedeljek, 17.7.2017.

Če bi si radi ogledali prispevek, v katerem je nastopila idejna vodja ustvarjalnih rok Metka Pravst, ki je podala tudi idejo, kako nabrusiti škarje (pa tudi luknjače) kliknite na Za vsak žep: Reciklaža. Prispevek se začne pri 23:55 sekundi. Prijeten ogled vam želimo in veselo ustvarjanje!

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.