Ura je nepogrešljiv dodatek vsakega doma

Stenska ura je dodatek, s katerim ne morete zgrešiti pri obdarovanju. In če čas ni vaš gospodar, si jo lahko privoščite tudi zase. A naj bo ura unikatna. Za vas smo izbrali nekaj zanimivih časovnih mojstrovin, ki jih boste z veseljem postavili na vidno mesto vašega doma ali pa podarili nekomu, ki ceni svoj čas.

Ura, ki jo je navdahnila narava, je izdelana iz naplavljenega lesa pod blagovno znamko Natural Clocks, izdelala pa jo je ustvarjalka Valeria Ronco.

 

Nostalgijo vam bo v spomin priklicala unikatna ura iz stare kasete Mateja Ocepka, ki deluje pod blagovno znamko Deček s soncem.

 

Simpatično poslikana lesena otroška ura iz Majinega ateljeja, ki vam jo ustvarjalka Maja Orehek izdela po naročilu.

 

Ura, ki plete, je izum nemške oblikovalke Siren Elise Wilhelmsen. Da vam bo ura spletla dva metra dolg šal, boste morali počakati točno eno leto, toliko je tudi volnene preje, ki je na voljo v različnih barvah.

 

Stenska ura v obliki elegantne poličke je posebna, ker je izdelana iz slovenskega lesa, nastala pa je pod okriljem blagovne znamke Treebird.

 

Nenavadna ura, ki se jo bodo razveselili ljubitelji kolesarjenja, je iz delov kolesa nastala v delavnici Vyconic.

 

Ura je lahko tudi iz zvitkov recikliranega papirja. Ustvarja jih ameriška ustvarjalka Shannon pod blagovno znamko Shannybeebo, podobno pa si lahko izdelate tudi sami.

 

 

Simpatična ura iz slikarske palete z domiselno razporeditvijo barv namesto številk je nastala v ustvarjalni delavnici Cuteness Factory.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.

Comments are closed.