Toskana – nakit, ki ‘diši’ po jeseni

Toskana – nakit, ki 'diši' po jeseni

Brez dvoma je jesen tisti letni čas, ko nas narava z barvami najbolj razvaja. Lahkotna oblačila živahnih barv počasi potiskamo na zadnje dele polic v omari, oblačiti pa se začnemo v bolj umirjena in topla oblačila. In če je povsem običajno, da glede na letni čas menjamo oblačila, je povsem običajno tudi to, da se ustvarjalni proces pri Brlogarki odziva na te spremembe. “Že od nekdaj so barve jeseni moje najljubše – zelena in vsi odtenki med rumeno, rdečo in rjavo. Sama živahne barve nosim zgolj in samo poleti, zato ni presenetljivo, da takoj, ko zadiši po jeseni, pospravim pisane barve in na plan potegnem umirjene, zemeljske odtenke.”

Kolekcija Toskana, ki s svojo barvo, imitacijo listnih žil in kapljicami jutranje rose, ki se pod sončnimi žarki še posebej živahno svetlikajo, spominja na prostrane vinograde, vonj po hladnih jutrih, toplih sončnih žarkih, kuhanem vinu in pečenem kostanju. Pikapolonice, ki so videti tako, kot da bi bile prave, pa s svojo barvo poživijo Toskano in ji dajo tisti poseben pečat Brlogarke, saj nadaljujejo ‘miniaturno’ rdečo nit, ki povezuje prav vse njene kolekcije nakita.

V kolikor se odločite koga obdariti, bo imelo darilo posebno vrednost, saj naj bi po ljudskem izročilu pikapolonice prinašale srečo.

Toskana – nakit, ki 'diši' po jeseni

Toskana – nakit, ki 'diši' po jeseni

Toskana – nakit, ki 'diši' po jeseni

Toskana – nakit, ki 'diši' po jeseni

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.