Združili sta usnje in žico

Združili sta usnje in žico

Čeprav sta si ustvarjalki Eva Breznikar (Evil Eve) in Tanja Stokin (Zojani), ki sta se spoznali na enem od umetniških sejmov, zelo različni, ju druži podobnost – želja ponuditi izdelke, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Ker se zavedata, da je bolje izpopolnjevati znanje v izbranem materialu, kot vedno znova poskušati nekaj novega, sta razmišljali o tem, da bi združili njune kreacije.

Ker obe nenehno ustvarjata nove izdelke in jima idej ne zmanjka, včasih ob kavi naredita kakšno stvar tudi kar tako, bolj za hec. Tako sta združili moči in nastale so čudovite zapestnice. „Morda bova v prihodnje skupne kreacije ponudili tudi širši publiki,“ sta nam zaupali.

Združili sta usnje in žico

Združili sta usnje in žico

E-revija Ustvarjalne roke – zima 2015” width=
Prispevek je bil objavljen v e-reviji Ustvarjalne roke – zima 2015.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.