Knjiga: Naučimo se risati – Džungla

Knjiga: Naučimo se risati – Džungla

Učenje risanja je lahko zabavno za otroke in odrasle, predvsem pa je s pomočjo knjige avtorice Rose Marie Curto Naučimo se risati – Džungla, ki je izšla pri Založbi BP, lahko povsem enostavno.

Knjiga je opremljena z osnovnimi napotki, ki po korakih vodijo od osnovnih geometrijskih likov do končnih risb rastlinja, dreves in palm, različnih živali, ki živijo v džungli, pa tudi totemov, kolib in prevoznih sredstev ter džungelskih prebivalcev. Del vsebine se posveti tudi razlagi razdalj, odsevom in se zaključi z uganko delov telesa, ki pripadajo različnim živalim.

Knjiga na preprost način k risanju spodbuja otroke vseh starosti, je pa tudi odličen pripomoček za starše, vzgojitelje in učitelje, ki lahko izurijo svoje risarske spretnosti in za risanje navdušijo mlade generacije.

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.