10 najlepših kosov nakita iz polimernih mas

Neskončne možnosti oblikovanja nakita, ki jih ponuja ustvarjanje s polimernimi masami, vam predstavljamo skozi barvit izbor čudovitih izdelkov desetih slovenskih ustvarjalk, ki zapeljujejo z živahnimi barvami, nenavadnimi vzorci in posebnimi oblikami.

1. Klavdija Kurent pod umetniškim imenom Klavdija’s corner iz polimernih mas ustvarja prave umetnine, ki jih razkazuje na svojem blogu Svet moje ustvarjalnosti.

 

2. Jasmina Drolc iz polimernih mas ustvarja raznobarven nakit in ga ponuja v svoji pisani trgovinici Čudežna dežela.

 

3. Polonca Bunjevac, ki ustvarja pod imenom Saffy, ima samosvoj slog ustvarjanja. Njen nakit je poseben zaradi kombinacije polimernih mas in prepletenih vrvic.

 

4. Za nakit, ki ga ustvarja Marjana Cajhen, so značilne grobe teksture in abstraktne oblike, ki so zaradi velikosti opažene na daleč.

 

5. Ustvarjalka Majda Gartner v svoji Fimolandiji iz polimernih mas ustvarja podobe, tako resnične, da se boste spraševali, če so izdelane z rokami!

 

6. Roberta Mohar že vrsto let ustvarja s polimernimi masami in preizkuša številne tehnike. Nas je navdušila z drobnocvetkami, druge izdelke pa vam bo pokazala na blogu Just me and my creations.

 

7. Renata Jakopin iz Izdelovalnice malih umetnin svoje izdelke najraje brusi in polira. Ravno zaradi natančne obdelave imajo njeni izdelki končen profesionalen videz.

 

8. Katja Benevol Gabrijelčič, ki se v Izdelovalnici malih umetnin predstavlja pod vzdevkom Kitty, nas je navdušila s kombinacijo urnih mehanizmov in polimerne mase.

 

9. Katarina Juvanc Šinkovec iz Izdelovalnice malih umetnin rada ustvarja s teksturnimi ploščami, sicer pa se loteva vseh tehnik in ustvarja raznolike izdelke, ki vas bodo očarali.

 

10. Zaščitni znak ustvarjalke Lore Podgoršek, ki ustvarja pod imenom Lora’s robas, so zapestnice v obliki obroča, ki so izdelane iz polimernih mas najrazličnejših barv in vzorcev.

 

Spremljajte naše objave s prijavo na e-novice ali pa nam sledite na Facebooku, Twitterju in Pinterestu.

Avtorica prispevka je Metka Pravst Primožič, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok. Po izobrazbi je komunikologinja, po poklicu novinarka in urednica ter avtorica besedil za različne naročnike (prispevki za medije, blogi, SEO besedila), po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.