Unikatni piškotniki za domače dobrote

Ker vsaka gospodinja, ki z ljubeznijo speče domače pecivo, ve, kako pomembna je postrežba, smo naredili izbor unikatnih posod, skled in krožnikov, ki so nastali v delavnicah slovenskih ustvarjalcev, in s pomočjo katerih bodo domače dobrote na vaši mizi požele dvojno navdušenje.

Izpod rok mlade ustvarjalke Anje Slapničar sta nastala čudovita keramična piškotnika, ki ju lahko pomivate tudi v pomivalnem stroju.

 

V bogati zbirki keramičnih izdelkov mlade ustvarjalke Daše Kogoj, ki svoje unikate razstavlja na Facebook strani Daša’s pottery, smo se navdušili nad visokimi posodami za piškote, očaral pa nas je tudi okrogel piškotnik s svetlečo glazuro.

 

Domači piškoti si zaslužijo z ljubeznijo izdelano šatuljo za shranjevanje peciva Brede Bernik, ki ima svoji ponudbi unikatnih izdelkov tudi unikatne pladnje za postrežbo peciva.

 

Pod blagovno znamko Mi2 art smo zasledili zanimive podstavke za pecivo s pokrovi v obliki srca, ki so več kot primerni za pecivo, ki ga doma spečete z ljubeznijo.

 

Prav posebne piškotnike ustvarja Saša Ambrožič pod umetniškim imenom Tika keramika. Njen piškotnik na mizi je tudi brez sladke vsebine prelep okras.

 

Na mizo, za katero sedejo gosti, sodi tudi s piškoti napolnjena unikatna skleda Petre Nabernik, katere zbirko skled za postrežbo sladkih dobrot si lahko ogledate na Facebook strani Petra Nabernik art.

 

Domače pecivo bo navdušilo v postrežnih skledah iz porcelana, ki jih s spretnimi rokami oblikuje umetnica Vesna Vidrih pod blagovno znamko Spring Porcelain.

 

Piko na i bodo domačim dobrotam dodali izdelki Flamma art studia, njihove unikatne posode so namenjene shranjevanju piškotov, pa tudi čaja ali sladkorja. Izbira je vaša.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.