Ustvarjalne čajanke

Društvo Ustvarjalni svet in Klub tukaj&zdaj vsako prvo sredo v mesecu prirejata čajanke za ustvarjalce, na katerih se ustvarjalci iz različnih področij lahko med seboj spoznavajo, si izmenjujejo izkušnje ter navezujejo prijateljske in poslovne stike. Tudi vas bodo opremili z informacijami o aktualnem dogajanju na področju ustvarjalnosti doma in v tujini, dobili boste kakšen nasvet za sodelovanje na prodajnem sejmu, lahko pa se srečanja udeležite le, ker bi radi poklepetali na temo ustvarjalnosti. Pomembno je le, da pridete na prijetno druženje, ki bo potekalo v prostorih društva Ustvarjalni svet na Neubergerjevi 9 v Ljubljani vsako prvo sredo v mesecu ob 18.30.

Fotografijo unikatnega čajnika smo si sposodili pri Ani Haberman, ki ustvarja unikatno keramiko pod blagovno znamko Tri Lukne.

Avtorica prispevka Metka Pravst, kreativna in idejna vodja Ustvarjalnih rok, je po izobrazbi komunikologinja, po poklicu novinarka in po duši ustvarjalka blagovne znamke www.metibeti.com. Spremljate jo lahko na Instagramu, na Facebook strani MetiBeti, na Twitterju ali sledite njenim navdihom na Pinterestu. Pišete ji lahko na elektronski naslov metibeti@gmail.com.